قوانین و مقررات مراکز مطالعه کهکشان
مهمترین و حائز اهمیتترین فعالیت مرکز، اجرای صحیح نظم و و قوانین آن میباشد. هر فردی، در صورت عدم اجرای قوانین، ممکن است به چهار مرحله انضباطی برسد:
- مرحله اول: تذکر شفاهی و بیانی توسط سرپرست
- مرحله دوم: 2 روز اخراج از مرکز مطالعه و تعهّد مکتوب
- مرحله سوم: یک هفته اخراج از مرکز و حضور والدین
- مرحله چهارم: اخراج کامل بدون هیچ تبصرهای توسط مدیریت
آئیننامه انضباطی مرکز مطالعه
- 1: هر فرد در هنگام ورود و خروج از مجموعه، در دفتر حضور غیاب، بایستی نام خود را ثبت و امضا کند.
- 2: در هنگام ورود و خروج دانشآموزان از مجموعه، دو پیامک برای والدین (پدر و مادر) توسط سرپرست محترم ارسال میشود.
- 3: دانشآموز باید به برنامه موظفی که خود در برنامه هفتگی پر میکند متعهد باشد:
- 3-1: برگه موظفی، بایستی شنبه و نهایتاً یکشنبه هر هفته تا ساعت ۱۵، تحویل به سرپرست داده شود، در غیر این صورت و عدم تحویل برگه تایمهای موظفی به سرپرست در وقت معین شده، دانشآموز، دوشنبه و سهشنبه همان هفته از حضور در سالن مطالعه منع میشود.
- 3-2: دانشآموزی که تایم موظفی خود را پر کرده است و به دلیل کلاسهای آنلاین و مشاوره تحصیلی، در تایم موظفی خود حضور پیدا نکرده است، نشان از ضعف در نظم مطالعاتی ایشان است که بایستی والدین از قبل حتماً مرکز را در جریان قرار بدهند و ورود دانشآموز بدون برگه تأیید مشاور - کلاس آنلاین - والدین امکانپذیر نمیباشد و در صورت تکرار چنین موردی، دانشآموز به مرحله دوم تذکر میرسد و به مدت ۲ روز از مرکز اخراج میشود.
- 3-3: هیچگونه جابهجایی در تایمهای موظفی و تغییر آن امکانپذیر نمیباشد. در صورت عدم اجرای حتی یک تایم، بررسی موضوع با سرپرست مرکز است.
- 3-4: برگهٔ موظفی فقط یک برگه نیست، اطلاعات حضور و اهمیت حضور در طول هفته را نشان میدهد و یکی از ارکان مهم در مرکز مطالعه است.
- 4: در تایمهای استراحت ۱۵ دقیقهای و هم چنین تایم استراحت (14:15 الی 15:30) حفظ سکوت و آرامش سالن الزامی است و از ازدحام و جمع شدن دور هم حتماً پرهیز شود و حتیالامکان در میز مطالعاتی خود نشسته باشد در غیر این صورت سرپرست یا ناظر میتواند با فرد خاطی برخورد انضباطی داشته باشد. در صورت صحبت و گفتگو در تایم استراحت از حیاط میتوان استفاده کرد.
- 5: در تایم استراحت 14:15 الی 15:30، تایم ناهار از 14:15 الی 14:45 لحاظ داده میشود. (میل کردن غذا در خارج از این تایم در پردیسهای مطالعه امکانپذیر نمیباشد و افرادی که خارج از تایم ناهار، وارد مجموعه میشوند بایستی ناهار خود را در لابی میل کنند.)
- 6 (تایم آرامش): ساعت 14:45 الی 15:30 تایم آرامش است و هیچ فردی حق هیچگونه صحبت در پردیسهای مطالعاتی دانشآموزان را ندارد. صرفاً ۴۵ دقیقه دوم تایم استراحت، برای خواب و ایجاد تمرکز مجدد برای شروع مطالعه است و آرامش محض بایستی برقرار باشد و افرادی که قصد صحبت کردن دارند میتوانند از لابی یا حیاط استفاده کنند.
- 7: استفاده از گوشی و هر گونه وسیله الکترونیکی دیگر برای دانشآموزان در میز مطالعاتی ممنوع است (بهجز با صلاح دید سرپرست محترم و تکمیل فرم)، در صورت استفاده، فرد خاطی اخراج میشود و وارد مراحل تذکر خواهد شد.
- 8: دانشآموز با صلاحدید سرپرست میتواند در اتاق انتظار برای مشاهده کلاس از تلفن همراه خود استفاده کند.
- 9: استفاده از لپتاپ صرفاً برای کلاس آنلاین، امکانپذیر است. با توجه به تخته وایتبرد تعبیه شده در مرکز، هر دانشآموز بایستی تایم استفاده از کلاس آنلاین را روز قبل درج نماید.
تذکر مهم: در صورت استفاده غیر درسی دانشآموز از لپتاپ، فرد خاطی به طور کامل اخراج میشود.
- 10: درصورتیکه دانشآموز به هر دلیلی غیبتهای متوالی داشته باشد از ورود وی به مرکز جلوگیری خواهد شد و فقط در صورتی میتواند اجازه ورود داشته باشد که والدین گرامی و خود ایشان تعهد مکتوب بدهند و دیگر تکرار نشود.
- 11: نشستن دانشآموز در پشت میز باید بهگونهای باشد که عمود بر میز و از کج نشستن یا نشستنهای غیر متعارف خودداری گردد.
- 12: در تایمهای استراحت ۱۵ دقیقهای، خارج شدن دانشآموز از مجموعه به هر دلیلی امکانپذیر نمیباشد (برای دانشجویان منعی وجود ندارد) در غیر این صورت وارد مراحل تذکر میشود.
- 13: دانشآموزان به هیچ عنوان حق خروج و رفت و آمد در بین تایمهای مطالعاتی را ندارند و عضوی که در یک تایم حاضر است باید تا پایان تایم سر جای خود بنشیند و اجازه خروج را ندارد. در غیر این صورت وارد مراحل تذکر میشود.
- 14: در صورت تأخیر و یا خروج زودتر از تایم مطالعاتی دانشآموز بایستی به سالن انتظار برود. به هیچ عنوان، تاکید میکنیم به هیچ عنوان، دانشآموز بعد از شروع تایم مطالعاتی اجازه ورود به سالن را ندارد و وبایستی وارد اتاق انتظار شود) حتی تاخیر یک دقیقه ای هم قابل قبول نیست و فرد باید قبل از شروع تایم، در جای خود باشد. در غیر این صورت وارد مراحل تذکر میشود.
- 15: در تایمهای مطالعاتی به هیچگونه امکان استفاده از بوفه، ابسرد کن و آبجوش وجود ندارد و فرد تمام فعالیتهای غیر درسی خود را باید در تایم استراحت انجام دهد. در صورت دیده شدن و عدم احترام به قانون، از ورود فرد خاطی به سالن ممانعت به عمل خواهد امد و وارد مراحل تذکر خواهد شد.
- 16: در تایم ساعت 30/21 الی 00/22، در صورتی که فرد با مترو رفت و امد میکند میتواند اجازه خروج را از ناظر دریافت کند.
- 17: خواب در مرکز مطالعاتی فقط در دو تایم استراحت و ششم (14:15 الی 17:00) میباشد و خوابیدن در تایمهای دیگر مجاز نمیباشد.
- 18: هر فردی روزانه حق استفاده دو تایم را در سالن مطالعه نشسته دارد (یک تایم قبل از تایم استراحت و یک تایم بعد از تایم استراحت)
- 19: خارج کردن دمپاییها از سالن ممنوع بوده و اعضاء میبایست کفشهای خود را در جاکفشی قرار دهند.
- 20: نظافت اطراف میز، روی میز و صندلی، خالی کردن سطل زباله کنار دانشآموز پس از خروج، داشتن پلاستیک زباله در هر شرایطی جز موارد الزامی میباشد، که هر فردی با توجه به فرهنگ اجتماعی باید رعایت کند.
- 21: در طول مطالعه صحبت، اشاره، ارتباط چشمی یا هر نوع ارتباط دیگری به دانشآموز کناری یا دیگران ممنوع و مخل تمرکز مطالعاتی است.
- 22: تا 30 دقیقه بعد از شروع تایم مطالعاتی و 30 دقیقه قبل از پایان تایم مطالعاتی، هیچ عضوی اعم از دانشآموز و دانشجویی حق بلند شدن از میز خود را تحت هیچ شرایطی ندارد.
- 23: استفاده از سرویس بهداشتی در تایمهای مطالعاتی یکبار میباشد. 30 دقیقه بعد از شروع تایم مطالعاتی و 30 دقیقه قبل از پایان تایم مطالعاتی استفاده از سرویس بهداشتی ممنوع میباشد.
- 24: تمام اعضاء باید دقت داشته باشند قبل از خروج از مرکز باید مواد غذایی و ظروف خود را از یخچال خارج نمایند و با خود ببرند، در غیر این صورت، مسئولیت مفقود شدن آن بر عهدهٔ خود فرد میباشد.
- 25: ورود هر نوع وسیله نقلیه، اعم از دوچرخه، موتور سیکلت و ... به داخل مرکز ممنوع میباشد. (مگر با صلاحدید سرپرست محترم).
- 26: در صورت خسارت به اموال مرکز، هزینه آن به طور کامل از فرد خاطی گرفته میشود.
- 27: در صورت جاماندن وسایل اعضا، مجموعه مسئولیتی در قبال نگهداری از آن ندارد.
- 28: قبل از خروج، دانشآموز و دانشجو باید کلید کمد خود را روی میز خود قرار بدهد.
- 29: در صورت استعمال سیگار داخل یا حتی خارج مجموعه یا همراه داشتن سیگار، فرد به طور قاطع اخراج میشود.
- 30: برخورد فیزیکی و دعوا کردن با افراد دیگر، فحاشی، عدم رعایت عفت کلام یا عدم رعایت شئونات اسلامی = اخراج
- 31: بی احترامی به مسئولین مجموعه یا دیگر دانشآموزان یا ایجاد درگیری لفظی = اخراج
- 32: هر گونه صحبت یا بحث سیاسی یا تولید حاشیههای غیر درسی = اخراج
- 33: عکس گرفتن از مجموعه بدون اجازه مدیر مرکز = اخراج
- 34: تأخیر و غیبتهای زیاد که نظر مدیر مرکز در این مورد اهمیت اصلی دارد = اخراج
- 35: موارد غیر قابل پیش بینی که در نهایت نظر مدیر مرکز بنا بر اخراج باشد = اخراج
- 36: رفت و آمد دانشآموز در خارج مجموعه هیچ مسئولیتی را برای مجموعه به همراه نخواهد داشت.
- 37: شماره میز و محل نشستن دانشآموز توسط سرپرست مرکز مشخص میشود و والدین و دانشآموزان نمیتوانند محل نشستن را انتخاب نمایند و این محل ممکن است بنا به تشخیص مدیر مرکز در طول دوره مطالعاتی دانشآموز چندین بار تغیر کند.