معرفی رشته مهندسی دریا
- نویسنده: زهرا خاوری
- بدون دیدگاه
- معرفی رشتهها
- بازدید: 15
رشته مهندسی دریا شامل طراحی و ساخت انواع شناورها مثل انواع کشتیها، زیردریاییها و طراحی و نصب سکوهای دریایی میشود. البته سایر زمینههای تحقیقاتی شامل هیدروآکوستیک هم جزو این رشته هستند.
به دلیل شباهت زیاد درسهای این رشته با ریاضی و فیزیک و کمبود منابع فارسی در این رشته، تسلط به ریاضی و فیزیک و زبان انگلیسی برای موفقیت تو این رشته الزامیست.
رشته مهندسی دریا دارای شرایط خاصی مثل سفرهای طولانی مدت دریاییست که باعث دوری از خانواده میشود. همچنین قرار گرفتن طولانی مدت در محیط دریا و ساحل ممکن است برای برخی سخت باشد و کسانی که در این رشته تحصیل میکنند باید خودشان را با این شرایط تطابق بدهند.
درکنار درسهای عمومی درسهای اختصاصی رشته مهندسی دریا شامل
هیدرواستاتیک کشتی هیدرودینامیک، کشتی، ماشین محرکه، مهندسی دریایی تکنولوژی جوشکاری ارتعاشات ساختمان، کشتی ساخت کشتی انرژیهای تجدیدپذیر دریایی طراحی اجزا ماشین، رسم فنی اقتصاد دریایی محیط زیست دریایی و آزمایشگاه هیدرواستاتیک هستند.
مهندسی دریا گرایشهای مهندسی، مهندسی کشتیسازی و مهندسی دریانوردی را در برمیگیرد. مهندس کشتی در هدایت فنی تعمیر و نگهداری راهاندازی موتور انواع کشتیها تخصص دارد. مهندس کشتیسازی وظیفهی طراحی محاسبه نظارت بر ساخت و تعمیر انواع کشتیها زیردریاییها قایقها شناورها و سازههای دریایی و مهندس دریانوردی وظیفهی هدایت و رهبری کشتی مدیریت و تامین امنیت نیروی انسانی مشغول تو کشتی رو برعهده دارد.
امکان ادامه تحصیل در این رشته در کشورهایی مثل نروژ و استرالیا وجود دارد و با داشتن رزومهی قوی و نمره زبان بالا میشود راحت در این دانشگاهها پذیرش گرفت.
درباره زهرا خاوری
زهرا خاوری هستم دانشجوی دانشگاه فرهنگیان، نویسنده، مؤلف و همچنین مشاور تخصصی رشته انسانی. عقیده من بر این است که آموزش درست، راهگشای بسیاری از راههای نگشوده است؛ پس تلاش من تمام قد برای بر طرف کردن مشکلات آموزشی تمام فرزندان عزیز ایران است.
نوشتههای بیشتر از زهرا خاوری
دیدگاهتان را بنویسید